ladang kontrakBENGKEL PEMBUNGKUSAN, PELABELAN & PENJENAMAANseaveg2016banner myfarmoutletbanner kopiesatu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 2 3 4 5
PENGUMUMAN

 

BERITA FAMA

 • 18 Mei 2016 - DBKL tutup semua pintu rundingan
  Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) berkerat rotan berpatah arang dengan peniaga Pasar Datuk Keramat (PDK) dan menutup segala pintu rundingan berikutan keengganan mereka berpindah ke ruang niaga yang disediakan di Keramat Mall. Sila klik di sini untuk berita penuh.
   
 • 17 Mei 2016 - Tuah Pinjaman RM3,000 
  Pinjaman RM3,000 daripada tabung Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM) untuk dijadikan modal memulakan perusahaan membuat biskut pada 2012 membawa tuah kepada Haliza Zainal Abidin apabila dia kini sudah boleh berbangga dengan usaha itu. Sila klik di sini untuk berita penuh.
   
 • 17 Mei 2016 - Agro Bazaar Online Bantu Usahawan Tani
  Kementenan Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA) melalui Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) terus mencari ruang dan inisiatif bagi memajukan industri pertanian negara melalui pelaksanaan program AgroBazaar Online. Sila klik di sini untuk berita penuh.
   
 • 16 Mei 2016 - KPDNKK jumpa pemborong
  KUALA TERENGGANU­ -  Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) cawangan Terengganu akan mengadakan perbincangan dengan pembekal dan agensi berkaitan esok (17 Mei) bagi membincangkan persediaan bekalan sepanjang Ramadan dan Aidilfitri. Sila klik di sini untuk berita penuh. 
   
 • 15 Mei 2016 - Ringankan kos sara hidup rakyat
  SEREMBAN: Kira-kira 11 MyFarm Outlet atau pasar belian terus hasil pertanian akan diwujudkan di seluruh negara dalam usaha kerajaan menangani kos sara hidup yang dihadapi masyarakat. Sila klik di sini untuk berita penuh.
   
 • 15 Mei 2016 - Polisas tubuh Puskep lahir graduan pencipta kerja
  KUANTAN - Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (Polisas) menubuhkan Pusat Keusahawanan Polisas (Puskep) dengan 15 syarikat yang diterajui pelajarnya sendiri. Sila klik di sini untuk berita penuh.
   
 • 13 Mei 2016 - Minggu PKS tonjol keupayaan usahawan
  Minggu PKS 2016 yang akan berlangsung di seluruh negara mulai 23 Mei hingga 3 Jun 2016 bakal menyaksikan pembabitan semua pihak yang terbabit dalam pembangunan PKS, baik Kementerian dan agensi, kerajaan negeri, institusi kewangan, universiti, badan­badan korporat, pasar raya besar dan persatuan industri, sepanjang minggu bagi menyokong program itu. Sila klik di sini untuk berita penuh.
**Nota : Sila ke arkib untuk melihat berita FAMA yang telah dipaparkan

PROGRAM FAMA

 • MyFARM Outlet Kasih
  Setiap Hari
  Presint 7, Putrajaya
  10 pagi - 10 malam


   

TENDER/SEBUTHARGA

NOTIS TENDER

NOTIS SEBUTHARGA

Sila klik di sini untuk melihat senarai Keputusan Jadual Sebutharga Terkini Bagi Pembersihan Bangunan Dan Kawasan Pejabat-Pejabat FAMA 2016

Sila klik di sini untuk melihat senarai kenyataan Keputusan Jadual Sebutharga Terkini Bagi Kawalan Keselamatan Pejabat-Pejabat FAMA 2016

 

SEBUTHARGA A:

SEBUTHARGA B:

*Nota : Sila ke  arkib untuk melihat sebutharga yang dipaparkan sebelum ini

JADUAL KEPUTUSAN SEBUTHARGA:

 • *Nota : Sila ke  arkib untuk melihat Jadual Keputusan Sebutharga sebelum ini

Muaturun Borang Permohonan Pendaftaran Pemborong/Pembekal


 


 

PAUTAN PANTAS
 
perkhidmatan kami   ppp
online services   fms
hubungi kami   direktori staff
GAMBAR / VIDEO

    photo gallery » [Gambar]
    video gallery » [Video]

Lagi » gambar | video

Pasaran produk makanan halal dunia mempunyai potensi dan permintaan yang tinggi. Oleh itu, usahawan tempatan perlu merebut peluang ini untuk menjadi pengeluar produk makanan dan minuman halal utama dunia. Adakah anda setuju dengan pernyataan ini?
UNDIAN
   Koleksi LogoSaya berminat untuk mendapatkan tawaran menarik dari AgroBazaar

Dasar Privasi